Al sinds 2007 actief in de makelaardij

Exclusief wonen in Zuid Limburg?


Dé professioneel verhuurmakelaar van Zuid-Limburg met als focus de huur én verhuur van exclusieve woningen in Zuid-Limburg. Ons aanbod kenmerkt zich door de hoogwaardige woningen en appartementen, die gemeubileerd of gestoffeerd worden aangeboden. 

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele verhuurmakelaar om uw woning op de markt te brengen? Neem contact met ons op voor een oriënterend en vrijblijvend adviesgesprek.

VBO Makelaar

Aangesloten bij VBO Makelaar, de brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Het Maastrichtse kantoor, gevestigd in Heer onderscheidt zich hiermee en ziet de benoeming als een bijzondere waardering van kwaliteit en integriteit.

Met circa 1000 leden is VBO Makelaar qua grootte de tweede brancheorganisatie van Nederland. VBO is opgericht om als keurmerk te dienen richting de consument en als zekerheid richting de geldverstrekker. Daarnaast geeft het aan dat de makelaar/taxateur bevoegd is om te taxeren. Hiermee wordt voldaan aan de eisen van de geldverstrekkers, zoals banken en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast zijn deze makelaars en taxateurs erkend door Stichting Waarborgfonds Eigen Woning en de Vereniging Eigen Huis.

Vakmanschap, reputatie en opleiding

Mede door de hoge eisen kan niet iedere makelaar zomaar lid worden van VBO. Zo moet de makelaar voldoen aan eisen rondom vakmanschap, reputatie en opleiding. De makelaar dient in het bezit te zijn van een makelaarsdiploma en positief bekend staan. Het bestuur controleert dit door middel van collegiale toetsing. De makelaar dient zich daarnaast te houden aan de voorwaarden en gedragscode van VBO. Gecertificeerde makelaars en taxateurs voldoen aan de zware eisen die zijn gesteld door de Europese Norm 45013. Deze zijn opgesteld door een certificerende instelling.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Pooters Makelaardij is het eerste makelaarskantoor en MKB bedrijf in Maastricht dat volledig is overgegaan op elektrisch rijden met alle auto’s (100% elektrisch). Pooters Makelaardij heeft het MEA (Maastrichtse Energie Akkoord) ondertekend en zorgt voor een lager CO2 uitstoot zowel op de weg als op kantoor. 

Neem nu contact op met Pro Housing Exclusive