Verhuren

Woning of appartement verhuren in Zuid Limburg

Exclusief verhuren aan o.a. expats in Maastricht, Sittard of Heerlen?

Pro Housing Exclusive verhuurt woningen en appartementen aan bedrijven, expats en/of particulieren afhankelijk van de mogelijkheden en wensen. Wij zijn actief in de hogere prijsklasse en verhuren voornamelijk exclusieve en unieke objecten in steden zoals Maastricht, Sittard of Heerlen en omliggende dorpen in Zuid Limburg.

Pro Housing Exclusive biedt verschillende verhuurdiensten aan:

1. Pro Housing verhuurt

Besteed het verhuur van uw woning volledig aan ons uit. Zo weet u zeker dat alles van begin tot einde goed geregeld is en kunt u zich zorgeloos met andere zaken bezighouden.

Kosten verhuur:
  • 90% van één maand huur voor volledige bemiddeling.

Voor woningen in gemeente Sittard- Geleen en Heerlen berekenen we een toelage van € 175

Kosten zijn eenmalig per bemiddeling en inclusief 21% BTW.

Neem nu contact op met Pro Housing Exclusive

2. Beheer

Naast de verhuur, kun je ook het beheer van de te verhuren woning(en) aan ons uitbesteden. Ons pakket met beheer activiteiten bestaat uit:

  • Administratief beheer met o.a. het innen van huurpenningen en verwerken van huurverhoging
  • Commercieel beheer met o.a. het verzorgen van de begin- en eindinspectie.
  • Technisch beheer met o.a. 1x per kwartaal inspectie van de woning

Daarnaast is het ontzorgpakket uitgebreid met incasso en leegstand. Dit houdt o.a. in dat de huurpenningen maandelijks worden uitbetaald ook indien er geen (tijdige) huurpenningen zijn betaald door huurder(s). Bij leegstand zullen eveneens de huurpenningen worden doorbetaald. Hiervoor zijn diverse pakketten samengesteld waardoor u gegarandeerd de huurpenningen maandelijks tijdig ontvangt.

De kosten zijn afhankelijk van de huurprijs per maand. Voor meer informatie kunnen wij vrijblijvend een afspraak maken voor het beheer en ontzorgpakket te bespreken.

Neem nu contact op met Pro Housing Exclusive