Over ons

Het team voor huren en verhuren

Huurwoningen zoeken in Zuid Limburg

Wij staan dagelijks voor u klaar om uw woning of appartement professioneel en succesvol te verhuren.


Laura Janssen, verhuurmakelaar

“Om een goed advies te kunnen geven, volg ik de trends op de verhuurmarkt op de voet. Mede dankzij de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding ‘Real Estate’ lukt het me telkens om klanten een goed onderbouwd en ‘full-service’ advies te geven. Dat ik geboren en getogen ben in Maastricht, zorgt ervoor dat ik de regio goed ken en soms net iets dichterbij huurders en verhuurders sta en hun wensen goed begrijp. Persoonlijk contact vind ik dan ook een van de belangrijkste dingen bij een huur- of verhuurtransactie. Van begin tot einde. Soms zelfs nog daarna.”

Coco Smits, verhuurmakelaar en verkoopmakelaar i.o.:

“Al van jongs af aan liggen mijn ambities in de makelaardij. Ik kan me dan ook geen leukere invulling van mijn dag bedenken dan dagelijks bezig te zijn met het verzorgen van bezichtigingen en verhuuradviesgesprekken. Met een scherp oog voor detail, geef ik huurders en verhuurders vaak net even wat extra informatie om de juiste keuze te kunnen maken. Naast mijn werkzaamheden op kantoor, ben ik momenteel druk bezig met de studie tot makelaar-taxateur bij SVM NIVO. Daarmee hoop ik in de toekomst door te groeien binnen ons kantoor.”

Bermon Pooters, mede-eigenaar & office manager:

“Als office-manager zie ik het als mijn taak om voor een goede fundering van het bedrijf te zorgen. Ook de acquisitie, planning, ondersteuning, begeleiding van de gemaakt afspraken en het aansturen van het gehele team hoort daarbij. Het komt daarbij erg goed van pas dat ik al vanaf mijn 19e zelfstandig ondernemer ben. De eigen horecazaken waarmee ik ooit begon, hebben me veel mensenkennis opgeleverd en laten zien hoe belangrijk teamwork is. De overstap naar het bedrijf van mijn broer voelde zo’n tien jaar geleden als een heel logische.”


Gyvan Pooters, eigenaar & Verkoop-/verhuurmakelaar

“Al tijdens mijn opleiding in 2007, startte ik mijn eigen makelaarskantoor vanuit thuis. In 2009 is dat kantoor uitgebreid met de komst van mijn broer. In 2012 zijn wij verhuisd naar onze huidige locatie aan Akersteenweg 15 in Maastricht. Het was ‘crisistijd’ toen ik begon, daardoor weet ik niet beter dan dat je je uiterste best moet doen voor elke klant, groot of klein. Woningbezitters verkopen of verhuren hun grootste bezit en daar moet je professioneel en betrokken mee omgaan. Naast het runnen van mijn bedrijf, heb ik een vriendin en ben vader van twee zoons (1 en 2 jaar) waar ik mijn vrije tijd graag mee doorbreng.”


Veronique Schatorjé, Makelaars K-RMT:

“De beste deal realiseren voor mijn verkopers. Dat is mijn streven bij iedere transactie. De manier waarop, dat is eigenlijk altijd weer anders. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften als verkoper of koper, het huis, de omgeving. Dit maakt iedere situatie tot een uitdaging waar ik met veel enthousiasme mijn tanden in zet. Ik ben een geboren en getogen Maastrichtse, dat zorgt ervoor dat ik veel kennis van de Maastrichtse woningmarkt heb en snel kan schakelen. Bovendien heb ik in 2009 succesvol mijn studie Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys Hogescholen afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam in de makelaardij en heb inmiddels veel ervaring met uiteenlopende (ver)kooptransacties opgedaan. Begin 2012 ben ik bij Pooters Makelaardij aan de slag gegaan.”


Luc Huynen, Assistent-Verkoopmakelaar

“De affiniteit met de woningmarkt en de veelzijdigheid van het vak heeft mij doen besluiten een baan te zoeken binnen de Makelaardij. Sinds september 2015 werk ik met veel toewijding en plezier bij Pooters Makelaardij in Maastricht. Hier kan ik doen wat ik het allerleukste vind. Mijn voornaamste werkzaamheden bij Pooters Makelaardij zijn woningpresentaties, promotie en het verzorgen van bezichtigingen. Naast mijn activiteiten bij Pooters Makelaardij studeer ik Commerciële Economie aan Zuyd Hogeschool te Sittard.”